Cu o paletă largă a adezivilor şi materialelor de şpăcluit pentru tipurile de piatră naturală şi artificială respectiv de beton şi cuarţ, AKEMI acoperă întregul spectru de utilizare din domeniul prelucrării pietrei.  

Produsele pe bază de răşini poliesterice sau epoxidice sunt folosite de decenii de specialiştii din toată lumea la lipiri, umpleri şi reparaţii legat de toate tipurile posibile de piatră naturală şi artificială. Sarcinile şi cerinţele noi au impulsionat firma AKEMI să dezvolte adezivi şi materiale de şpăcluit noi pe bază de epoxiacrilat şi poliuretan şi să le includă în gama sa de produse. 

 
AKEPOX 1016 Micro Filler

Produs ultralichid format din 2 componente și destinat pentru fixarea pietrei, timp de întărire de circa 18-24 ore (20°C), cu miros redus, poate fi ușor colorat, nu conține solvenți și este rezistent la intemperii. 

Fiind transparent, poate fi utilizat pentru toate tipurile de piatră naturală, beton sau piatră artificială de beton. Are timp foarte lung de întărire și pătrunde foarte bine în fisurile fine. Închide fisurile fine și capilare și etanșează în același timp suprafața pietrei.

Raport de amestecare 3:1