Calitate din tradiţie

Societatea cu răspundere limitată AKEMI, fabrică de producţie chimică şi de tehnici speciale, a fost fondată în 1933 de Erich Höntsch în Dresda. Fondatorul firmei a dezvoltat primii adezivi pe bază de răşini poliesterice şi a recunoscut importanţa de perspectivă a răşinilor de reacţie în industria pietrei. AKEMI este de atunci lider mondial în dezvoltarea şi producţia sistemelor adezive şi de umplutură formate din două componente pe bază de răşini poliesterice şi epoxidice. Bazându-se pe această experienţă, AKEMI a dezvoltat şi îmbunătăţit permanent în ultimele decenii un program de îngrijire cuprinzător şi perfect armonizat pentru tipurile de piatră naturală şi artificială. Această paletă de produse este completată cu materialele de umplutură de înaltă calitate din gama produselor de chimie a construcţiilor. Produsele, ca materialele de şpăcluit sau cele de umplutură cu 2 componente pentru reparaţii şi întreţinere auto reprezintă încă un domeniu de activitate al firmei AKEMI. În centrul de instruire propriu din Nürnberg tehnicieni şi chimişti cu înaltă calificare prezintă în teorie şi practică toate cunoştinţele necesare privind utilizarea corectă a produselor AKEMI.

AKEMI, în calitate de firmă cu perspectivă, activează permanent pentru îmbunătăţirea şi lărgirea gamei sale de produse şi pentru a putea oferi clienţilor săi soluţii inovative de perspectivă.

AKEMI exportă în prezent în peste 90 de ţări ale lumii şi dispune şi de unităţi de prefabricare respectiv sucursale de distribuţie în SUA (Atlanta), Brazilia (Sao Paulo), India (Bangalore) şi China (Peking).