Cu o paletă largă a adezivilor şi materialelor de şpăcluit pentru tipurile de piatră naturală şi artificială respectiv de beton şi cuarţ, AKEMI acoperă întregul spectru de utilizare din domeniul prelucrării pietrei.  

Produsele pe bază de răşini poliesterice sau epoxidice sunt folosite de decenii de specialiştii din toată lumea la lipiri, umpleri şi reparaţii legat de toate tipurile posibile de piatră naturală şi artificială. Sarcinile şi cerinţele noi au impulsionat firma AKEMI să dezvolte adezivi şi materiale de şpăcluit noi pe bază de epoxiacrilat şi poliuretan şi să le includă în gama sa de produse. 

 
AKEPOX 1016 Black Magic

Produs ultralichid format din 2 componente destinat pentru fixarea pietrei, timp de întărire de circa 18-24 ore (20°C), are miros redus, intensifică în mod pronunțat nuanța de culoare a pietrei, nu conține solvenți și este rezistent la intemperii.

 
Este recomandat pentru piatra naturală, beton sau piatra artificială de beton. Are timp foarte lung de întărire și pătrunde foarte bine în fisurile fine. Intensifică culoarea proprie a pietrei de culoare negru sau gri închis. Închide fisurile fine și capilare etanșând concomitent suprafața pietrei.
 
Raport de amestecare 3:1