Produse Engineered Stone


 AKEMI Colour-Matching System:

  
Sistemul complet, cu armonizare coloristică pentru piatra artificială constă din AKEMI COLOUR BOND (adeziv cu 2 componente aflate în cartuşe) şi din silicon special AKEMI Composil (material de etanşare cu un component). Cele două produse sunt cele mai optime atât din punct de vedere tehnic, cât şi datorită gamei uriaşe de peste 50 culori potrivite pentru toate tipurile de piatră artificială ale producătorilor de renume. 
 
COLOUR BOND
Adezivul pe bază de epoxiacrilat, cu 2 componente în cartuşe, este cel mai indicat pentru lipirea tipurilor de piatră artificială (marmură artificială, cuarţ artificial, alte tipuri de compozit).
Aici puteţi obţine mai multe informaţii despre produsul nostru.
 
Composil
Materialul de etanşare cu un singur component, cu formulă specială poate fi folosit în special pentru tipurile de piatră artificială în cadrul rosturilor de dilataţie şi de legătură. 
Aici puteţi obţine mai multe informaţii despre produsul nostru.
 
 
Colour Charts
Tabelele pentru asocierea culorilor (Colour Charts) de tipurile particulare de piatră artificială ale tuturor producătorilor de seamă (de ex. Silestone, Caesarstone, Zodiaq, Technistone, Quarella, Cambria, Okite, Compac, Diresco, Hanstone etc.) le puteţi găsi în tabelele de culori individuale.